Livet kan være svært, og hvis du ikke selv har en psykisk sårbarhed, kender du sikkert nogen, der har


Vi vil gerne hjælpe dig og dine kære med at blive de mentale superhelte, som I virkelig er


Start nu!
Følg MoodKick

Nyheder fra

Nyt fra bloggen

Free mental health care for everyone

The Need Having good mental health is important. It serves as the foundation for being able to live a positive and prosperous life full of [More…]


Om

At have en psykisk sårbarhed - eller at kende nogen, som har en psykisk sårbarhed - er helt almindeligt.

Men at få den fornødne hjælp til at overkomme sårbarheden er ikke altid så ligetil.

Og selv om dine pårørende holder meget af dig, har de måske ikke den fornødne viden eller kompetence til at hjælpe dig...

Selvom der nok ikke var noget, de hellere ville.

Vi i MoodKick ønsker at hjælpe dig med at overkomme sårbarheden og støtte dig i at leve så givtigt og opbyggende et liv som muligt - eksempelvis ved at støtte dig i at ændre dårlige vaner og destruktive adfærdsmønstre.

For at nå dette mål arbejder vi med moderne IT- og smartphone-teknologi, som hjælper os med at hjælpe dig på dine egne præmisser og i de situationer og kontekster, som er relevante for netop dig.

MoodKick hjælper dig også med at bygge bro til dine pårørende og professionelle behandlere for på denne måde at mobilisere alle de gode og opbyggende ressourcer i dit liv til at hjælpe dig med at overkomme din sårbarhed.

Dette er ganske enkelt årsagen til, at MoodKick er din mentale hjælper - "Your Mental Sidekick", som vi kalder det.

Er du interesseret at holde dig ajour om udviklingen og måske blive én af de første til at afprøve vores tjenester? Så følg MoodKick og modtag vores nyhedsbreve!. :-)

Følg

Vi arbejder ihærdigt på at udvikle de tjenester og applikationer, som kan hjælpe dig og dine kære med at blive mentale superhelte.

Vil du gerne have nyheder fra MoodKick og måske blive én af de første til at afprøve vores tjenester?