Aktiviteter

Møde i Smart Aarhus-gruppen Mobil og kontekstrelevant mental støtte

13. september 2012Torsdag d. 13. september fra 15-17:30 afholder vi møde i Smart Aarhus-gruppen “Mobil og kontekstrelevant mental støtte”.

Tid og sted er endnu ikke helt faldet på plads, men vi forventer, at det vil finde sted på Aarhus Rådhus eller på Godsbanen.

Mødet er gratis at deltage på, og der vil være lidt let forplejning. Indtil videre prøver vi at finde et sted med plads til indtil 20 personer. Hvis vi får flere tilmeldte, vil vi prøve at finde et større sted, men vi kan risikere at måtte afvise.

» Tilmeld dig mødet

Meeting in the Smart Aarhus group

September 13, 2012Description coming up…

» Read more

“Vidensdating” om velfærdsteknologisk IT og apps i Aarhus KommuneMoodKick er indbudt til at deltage som oplægsholder til et inspirationsarrangement om velfærdsteknologisk IT til psykisk sårbare, kaldet “Vidensdating – Apps til gavn for borgerne”, som afholdes mandag d. 10. september 2012  kl. 13-16 i forhallen på Jægergården, Værkmestergade 15, 8000 Aarhus C.

 

 

Inspirational event on welfare tech for mentally vulnerable people

Medio September 2012Description coming up…

Psykiatritopmøde 2012

6. oktober 2012Med afholdelsen af Psykiatritopmøde 2012 ruller foreningen Det Sociale Netværk, samt dens medlemsorganisationer, den røde løber ud for psykisk sårbare og deres pårørende.

MoodKick deltager på topmødet for at mødes med psykisk sårbare, pårørende og interesseorganisationer og diskutere mulighederne for at forbedre terapiforløb med brug af nærværende IT og smartphoneteknologi.

» Læs mere om Psykiatritopmøde 2012