Blog

MoodKick udvikler smartphone-app for TUBA

Skrevet: 27. august, 2012 af Thomas Peter Berntsen Ingen kommentarer

Jeg er meget begejstret for at kunne fortælle, at TUBA og MoodKick har indgået et samarbejde om udvikling af en smartphone-app til brug for unge i psykisk sårbare familier med alkoholproblemer.

App’en skal støtte den unges selvspejling og refleksion over dennes situation og, hvis nødvendigt for den unge, bygge bro til påbegyndelsen af et terapiforløb.

App’en vil blive udviklet henover efteråret 2012 i tæt samarbejde med TUBAs meget stærke faglige kompetencer på området, og vi forventer i samarbejde at kunne offentliggøre app’en omkring medio/ultimo november 2012.

For de af jer, som ikke kender TUBA, kan jeg fortælle, at TUBA er en organisation, som tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug.

Jeg har for nogle år siden selv været igennem et særdeles givende terapiforløb i TUBA, og jeg glæder mig derfor ekstra meget over, at TUBA og MoodKick nu kan indlede et samarbejde.

Jeg har længe ønsket at give noget tilbage som tak for terapiforløbet, og jeg føler, at en app, som kan hjælpe andre unge med at blive bevidste om behovet og mulighederne for terapi, er den bedste måde at gøre det på.

Derfor donerer MoodKick tid og ressourcer til den tekniske app-udvikling til TUBA således, at TUBA kan fokusere sin tid og ressourcer på at udvikle det faglige indhold.

App’ens faglige indhold udvikles af den anerkendte psykolog, forsker Ph.D. og fagkonsulent, Thomas Mackrill, som arbejder med innovative terapimetoder for psykisk sårbare børn og unge.

Du kan læse mere om TUBA på www.tuba.dk og kontakt gerne Thomas Peter Berntsen fra MoodKick (2844 1544) eller Camilla Rode Jensen (2968 9641) fra TUBA for mere information om projektet.

Tags: , , , , , , , , , ,


Skriv et svar